Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Nieuwe clubkleding 2019-2022

Met onderstaande informatie brengen wij je op de hoogte van de stand van zaken voor wat betreft de procedures met betrekking tot het passen, bestellen, betalen en afhalen van onze nieuwe clubkleding, én het onverhoopt opzeggen van het lidmaatschap.

Nieuwe clubkleding 2019-2022
Het basispakket clubkleding, dat verplicht moet worden aangeschaft door onze leden, bestaat normaliter uit één koersbroek, één koersshirt korte mouw en één koersjack lange mouw.
Voor de komende periode van vier jaren heeft het bestuur hier een extra koersshirt korte mouw én een paar clubsokken aan toegevoegd. Dit totale pakket kost onze leden € 125,-.

De aanschafkosten van de verplichte clubkleding komen in eerste instantie direct voor rekening van het lid, echter gedurende de looptijd van de sponsorcontracten komt een deel terug via korting op de contributie. Dit alles is mogelijk gemaakt dankzij onze clubsponsors. Daarom is iedereen verplicht de nieuwe clubkleding te dragen tijdens tochten met de vereniging.

Passessies
De clubkleding wordt vanaf het nieuwe seizoen vernieuwd. Ander design, uitstraling, enzovoort; dus is het een must dat iedereen de nieuwe clubkleding komt passen. Hiervoor zijn drie passessies ingepland:
• Vrijdag 21 september van 18:30-21:00 uur
• Woensdag 26 september van 18:30-21:00 uur
• Vrijdag 12 oktober van 18.30 tot 21.00 uur
bij onze nieuwe hoofdsponsor ‘Paul van Korven-Fietsen’, Tilburgseweg 68, 5051 AJ in Goirle. Klik op één van bovenstaande data om je in te schrijven voor een passessie.

 

Bestellen kleding via webshop Rogelli
Op basis van de door jou gepaste kleding zijn de maten voor de shirts en broek bekend. Onze kledingleverancier Rogelli maakt voor ons een websitepagina met alle kledingstukken die besteld kunnen worden. Deze ‘kledinglink’ wordt op onze website geplaatst. Hierover word je nog geïnformeerd. Vanaf dat moment kun je de kleding bestellen en betalen zoals bij elke andere webshop.
Per jaar worden de leden tweemaal in de gelegenheid gesteld om clubkleding via de site te bestellen.

Afhalen bestelde kleding
Zodra de kleding geleverd is (verwachting medio december), kan de door jou bestelde kleding afgehaald worden bij ‘Paul van Korven-Fietsen’. Hierover zul je via de website en mail geïnformeerd worden.

Opzeggen lidmaatschap
Omdat in oktober van dit jaar al de verplichte nieuwe clubkleding besteld en betaald moet worden door de leden, is vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om het lidmaatschap op te zeggen vervroegd. De sluitingsdatum om het lidmaatschap schriftelijk op te zeggen via ons secretariaat is 14-10-2018 tot 24.00 uur.

Met sportieve groet,
Het bestuur van WTC De Hellen

 

up