Wieler Toer Club De Hellen ontwikkel

Inlogformulier

Recent nieuws

Onze oud-voorzitter Noud Bertens overleden

Op 27 december jl is in Spanje onze oud-voorzitter Noud Bertens plotseling overleden.

Noud had tijdens de jaarvergadering van november 1984 het voorzitterschap op zich genomen en bleef op deze post tot de jaarvergadering van november 1987 omdat hij met zijn vrouw naar Oisterwijk verhuisde.

De club had in die jaren zijn eerste palmares verdiend en zelfs de tweedaagse was in deze periode op poten gezet. In het jubileumblad dat onze club uitgaf bij het 25-jarig bestaan schreef hij o.a. de volgende zinnen:
“Toen mij gevraagd werd om als (oud) bestuurslid een stukje te schrijven over mijn herinneringen aan de tijd dat ik actief lid was van WTC De Hellen was ik aangenaam verrast. Het feit dat men mij schijnbaar nog niet vergeten was en het toch de moeite waard vond om een bijdrage van mij op te nemen in de jubileum uitgave van de club”.
Hij herinnerde in zijn stukje aan het tempo, het rijden van klassiekers en de tweedaagse van 1988 tijdens de finale van het EK 1988 dat Nederland won. En, zo schrijft hij: “Ik ben blij dat ik in de begintijd van WTC De Hellen een bijdrage heb mogen leveren en ook trots dat na 25 jaar deze club nog springlevend is en bestaat uit een groep enthousiaste wielerliefhebbers die met elkaar op zoek zijn naar hun sportieve grenzen en daarin veel plezier beleven”.
Noud werd slechts 71 jaar.

De afscheidsviering zal donderdag 10 januari om 13.45 uur in het crematorium in Tilburg zijn.

Wij wensen zijn vrouw Jeanne veel sterkte om het verlies te dragen.

Bestuur en Lief en Leed Commissie 

  Noud in 1985
up