Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Lidmaatschap

Leden

We onderscheiden 2 soorten leden:

Actieve leden:
Deze leden krijgen automatisch een NTFU-licentie.
De basiscontributie hiervoor bedraagt € 58,75
Korting in verband met aanschaf clubkleding € 18,75 (meer info bij clubkleding)
Na aftrek van deze korting wordt het verschuldigde bedrag € 40,00

Rustende leden:
Lid WTC de Hellen plus NTFU-licentie, contributie € 58,75
Lid WTC de Hellen geen NTFU-licentie, contributie € 28,50

Betaling clubkleding

Leden moeten het aanschafbedrag van € 130,00 voor het basispakket (koersbroek, koerstrui korte mouw en koerstrui lange mouw), eventueel vermeerderd met het bedrag voor de extra bestelde kleding, bij aanmelding contant voldoen of overmaken op rekeningnummer NL65 RABO 0116 8776 77 ten name van WTC de Hellen, onder vermelding van "clubkleding".
Extra kleding komt natuurlijk geheel voor eigen rekening. Kijk bij prijzen clubkleding voor de prijzen.

Betaling contributie

De basiscontributie verminderd met het kortingsbedrag (€ 58,75 - 18,75 =€40,00) wordt jaarlijks na 31 januari automatisch geïncasseerd.

Indien de betaling niet voor 1 april van het jaar kan worden geïncasseerd, vindt er een administratieve verhoging plaats van € 3,00 (besluit ALV 19 november 2007).
Voor de leden die een NTFU-licentie hebben is het na 31 december niet meer mogelijk om voor een volgend jaar hun lidmaatschap te wijzigen in een lidmaatschap zonder NTFU-licentie. De licenties zijn dan namelijk al aangevraagd.

 

Hoe word je lid?

Indien je lid wilt worden, ben je verplicht clubkleding aan te schaffen.

Hiervoor wend je je tot de penningmeester, Govert van Gorp(telefonisch bereikbaar via 013 – 530 04 44 / 06 – 532 891 75 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Met de penningmeester maak je een afspraak voor het passen van de kleding. Je betaalt contant je kleding en contributie voor het lopende jaar. Na aanschaf van de clubkleding wordt het inschrijfformulier met je persoonlijke gegevens doorgestuurd naar het secretariaat. Het secretariaat verwerkt de gegevens en meldt je aan bij de NTFU.

Via de secretaris krijg je als nieuw lid je lidmaatschapspas na aanmelding bij de NTFU. De mogelijkheid bestaat dat je ook nog een Toerfiets Evenementen Programma krijgt, indien voorradig.

Lidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Opzeggen dient uitsluitend schriftelijk te gebeuren bij de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en uiterlijk 31 december van het lopende jaar.
Naar boven