Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

2018

Terugblik of vooruitblik?

De tijd vliegt en binnen enkele weken staan we weer massaal aan de start van de “Openingsrit”.

Een nieuw fietsjaar ingeluid
Nieuwjaarsreceptie 2018Nieuwe fietsen worden bewonderd en we verschijnen allemaal met kleine en/of grootse plannen voor het komende wegseizoen.
De vereniging leeft! En dat was ook zeker te zien en te horen tijdens de nieuwjaars-bijeenkomst in de winkel van onze sponsor, de firma Rings.

Een mooie opkomst
Met een deelnemersopkomst van 65 leden toch weer beter bezocht, dan vorig jaar. Hoop en verwachting voor 2019: we gaan de grens van 100 bezoekers opzoeken.
Nieuwjaarsreceptie 2018De evenementencommissie had, in samenwerking met ons bestuur, weer een mooie avond in elkaar gezet. De opening werd, zoals gebruikelijk, verricht door de voorzitter Karin Lokers. Na een korte terugblik op 2017 en een woordje voor al onze sponsoren (zij zijn natuurlijk van enorm belang voor onze club!) proostte Karin op een mooi komend verenigingsjaar.

 

Een speciale gast
Nieuwjaarsreceptie 2018Bovendien kondigde zij de speciale gast van deze avond aan. We werden verblijd met een presentatie van een wereldberoemde oud-renner. (Hij is zo beroemd, dat ik zijn naam al weer kwijt ben). Deze renner hield een aantal leden van de Hellen, alsmede onze sponsor Rings, een duidelijke spiegel met een enorme knipoog voor.

Petje op, petje af
Erwin Rings had nog een verrassing in petto! Hij presenteerde een “petje op, petje af”-kwis voor alle aanwezigen en verbond daaraan een erg mooie prijs in de vorm van een kadobon!
Grote winnaar was Govert. En dat ondanks het notoire vals spel van Maarten S.

Bedankt!
Rest ons nog dank te zeggen: Fa. Rings voor gastvrijheid en de kwis, H&H voor de heerlijke worstenbroodjes, eetcafé Mozes voor
het uitlenen van statafels en voor de koffie, en niet in de laatste plaats, de dames van de catering, Tine en Linda.
We kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige avond en we zien jullie allemaal bij de openingsrit!

Toon Verdaasdonk en Anneke Hermans

up