Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

2018

Stuurclinic T58 vrijdag 27 juli

De veiligheidscommissie heeft tijdens de vorige ALV aangekondigd bezig te zijn met een clinic 'stuur- en bochtentechniek'. Kortom: weten hoe je precies een bocht moet aansnijden, met welke snelheid, onder in de beugel of juist niet en meer van dergelijke fietsvaardigheden.

Wij vinden dat van dusdanige toegevoegde waarde -en zijn er van overtuigd- dat een en ander er toe zal bijdragen dat we met z’n allen nog veiliger onze toerfietssport kunnen beoefenen.

Professionele invulling
Luc NissenDeze clinic zal gegeven gaan worden door Luuk Nissen.
Luuk is militair en werkzaam als kapitein binnen de Lo/Sport organisatie, en is tevens lid van de Nationale Militaire Wielerploeg alwaar hij vele malen op het erepodium heeft gestaan.
Hij is 2x Nationaal Militair Kampioen MTB geweest en mocht dus het rood-wit-blauw aantrekken.

 

Palmares
Op zijn palmares staan ook 14 overwinningen in de veldrit competitie seizoen 2016-2017, én hij heeft 3 militaire Luc NissenWK’s uitgereden. WK België 2013 zowel op de MTB als op de weg. WK Zuid Korea op de weg, en WK Slovenië op de MTB. Ook dit jaar staat de WK op de weg in Chaam (28 juli – 3 aug) op zijn kalender, en doet hij weer een poging om het rood-wit-blauw te veroveren bij de NMK op de weg in september.
Wij denken dat WTC De Hellen in zeer goede handen is om door Luuk zijn/haar bocht- en stuurtechnieken aan te scherpen, en verzoeken bij deze aan iedereen die geïnteresseerd is om zich hiervoor in te schrijven.

Waar en wanneer?
Plaats: Industrieterrein T58
Wanneer: Vrijdag 27 juli
Tijd: 19:00 tot 20.30 uur

up