Wieler Toer Club De Hellen ontwikkel

Inlogformulier

Recent nieuws

Vogezen 2018

Door: Govert van Gorp en Joris Weijters
Foto's: diverse

 
woensdag, 04 oktober 2017
Algemeen
Sinds 2008 organiseren wij een fietsweek/fiets-vijfdaagse in de maand juni. Afhankelijk van de afstand tot dat gebied wordt het een week, zaterdag tot en met zaterdag, of een vijfdaagse, woensdag tot en met zondag. In 2008, 2009 en 2010 trokken we naar de Dolomieten en in 2011 t/m 2017 waren de Vogezen ons terrein. In het eerste geval werd het een week en in de Vogezen een vijfdaagse.
Vanwege het grote succes van de vorige jaren gaan we dit jaar opnieuw naar de Vogezen.

Zeker omdat we in dit gebied verschillende ritten kunnen rijden zijn de Vogezen geschikt voor zowel de beginnende klimmer alsmede de echte berggeiten.

De vijfdaagse zal plaats vinden van woensdag 20 tot en met zondag 24 juni 2018.

Aanmelden
Opgeven doe je via de kalender.

ER ZIJN OP DIT MOMENT 20 SLAAPPLAATSEN GERESERVEERD.
Vanaf heden kun je je aanmelden voor de Vogezen-vijfdaagse van 20 juni tot en met 24 juni 2018 in La Bresse.
Als je serieus zin hebt om mee te gaan geef je dan op; annuleren kan tot het laatst en is kosteloos. Slechts als er kosten gemaakt zijn die te relateren zijn aan jou als inschrijver zullen die met je worden verrekend.

Mocht je onverhoopt gedurende het jaar een blessure krijgen of ziek worden waardoor je niet mee zou kunnen is dat geen enkel probleem. Zelfs als je door wat voor reden dan ook eerder tijdens deze vijfdaagse naar huis moet krijg je het teveel berekende bedrag teruggestort.

Kosten
Gelieve de eerste aanbetaling van €100,-- in januari 2018 te voldoen. De tweede aanbetaling van €250,-- graag voldoen voor 1 juni 2018.
Men mag natuurlijk ook in één keer het totale bedrag van €350,-- direct na aanmelding overmaken.

De bedragen dienen overgemaakt worden op rekeningnummer NL65 RABO 0116 8776 77 van WTC De Hellen, onder vermelding van Vogezen 2018.

 
joomplu:3045
Eindafrekening
Achteraf vindt er nog een eindafrekening plaats. Het kan zijn dat er door ons geld terug gestort wordt, of dat er nog wat bijbetaald moet worden. Maar de ervaring heeft geleerd dat het dan nog maar om hele kleine bedragen gaat.

Vervoerskosten: deze kosten worden later bepaald. De kosten voor benzine, tol, e.d. worden opgeteld en gedeeld door het aantal
deelnemers. Reken op een bedrag tussen de € 50,-- en € 70,--.

Verblijf: Er zijn 20 slaapplaatsen (2, 3, 4 en 5 persoonskamers) vastgelegd. Het is een goed hotel voor een zeer schappelijke prijs. Het ontbijt en het diner (half pension dus) is werkelijk prima. Als je het hotel wilt bekijken kun je kijken op hun website. Verder kun je kijken op de website van "booking.com".

Gegevens van het hotel: Les Chatelminés, 41 Route De Cornimont, 66250 La Bresse. Het hotel beschikt ook over een sauna en een jacuzzi. Ook is er gratis WiFi.

Overige kosten: de drankjes en het middageten zijn voor eigen rekening. Verder zal er een klein bedrag extra gerekend worden voor overige kosten ten behoeve van zaken als bijeenkomst(en), routeboek, e.d.

Ga, rekening houdend met het bovenstaande, uit van circa € 350,-. + vervoerskosten.

Voor meer informatie kunnen je terecht bij:
Joris Weijters en
Govert van Gorp

up