Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Vrijwilliger van het jaar 2017

Vrijwilliger van het jaar 2017vrijwilliger Hans
Tijdens de 37e ALV is Hans Hermans tot vrijwilliger van het jaar 2017 gekozen. De opvolger van John van Kollenburg werd door het bestuur geprezen voor zijn grote inzet als drijvende kracht achter meerdere evenementen. Ook is Hans zeer actief binnen verschillende commissies, in het bijzonder de websitecommissie. Hiervoor werkt Hans zich vaak drie keer in de rondte om onze website die professionele uitstraling te geven die ze nu heeft, en dat alles gebeurt veelal ‘achter de schermen’. Door zijn vernieuwende blik en zijn stimulerende aanpak binnen de websitecommissie heeft hij onze website tot een geweldig PR middel en gebruiksvriendelijk medium weten te transformeren. Ook zijn proactieve houding en de accuratesse waarmee de verzoeken op de website worden geplaatst is geweldig. Ja, dat gaat soms sneller dan het licht!

Goed doel

KWF

Aan de prijs ‘vrijwilliger van het jaar’ is sinds 2012, naast de eeuwige roem, een geldbedrag verbonden dat door de club zal worden geschonken aan een door de vrijwilliger van het jaar te bepalen goed doel.
Dit jaar is dat bedrag 300,- € (€ 0,25 per deelnemer aan de VTT). Hans schenkt dit bedrag aan het Kankerbestrijding Koningin Wilhelmina Fonds (KWF).
  HansH
up