Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

RESPECT VOOR ELKAAR A.U.B.!

Het is het bestuur de voorbije weken opgevallen dat het formeren van de diverse snelheidsgroepen bij De Deel niet tof verloopt: Leden zijn het niet eens over de te hanteren snelheid, discussiëren of er wel of niet onderweg koffie wordt gedronken én geven soms aan niet met bepaalde clubleden samen in een groep te willen rijden. Gevolg hiervan is dat er leden alleen, met z’n tweeën of helemaal niet (meer) gaan fietsen met de club. 

Dat is natuurlijk niet de intentie van onze vereniging, waar gezelligheid en het onderlinge sociale gebeuren hoog in het vaandel staan. Laat ons a.u.b. één ding niet uit het oog verliezen: RESPECT VOOR ELKAAR!

Wij zijn van mening dat onze toercommissie een dijk van een toerprogramma heeft voorgeschoteld in onze toerkalender, en dat dit fietsschema qua opbouw toepasbaar is voor alle leden. En natuurlijk staat het je vrij om als dat voor jou uitkomt gebruik te maken van de diverse WhatsApp-groepen van onze vereniging; zodat je altijd up to date bent en snel kunt zien of er meer deelnemers zijn van je snelheidsgroep voor een clubrit, en/of om andere leden te motiveren om te komen. Voor de volledigheid is hier het complete schema m.b.t. onze WhatsApp-groepen, inclusief de beheerders:

25-groep WTC De Hellen Hans van Essen
27-groep WTC De Hellen Govert van Gorp
29-groep WTC De Hellen Govert van Gorp
31-groep WTC De Hellen Marc Brock
Woensdagochtend-groep Govert van Gorp

Een belletje of een mailtje naar de beheerder(s) is voldoende om jou toe te voegen aan de gewenste lijst.

Wij wensen iedereen veel fietsplezier toe bij onze mooie toerclub WTC De Hellen.

Het Bestuur

   
up