Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Luxemburg 2019

Volgend jaar is het voor onze vaste afspraak in Juni de bedoeling om, in plaats van de Vogezen, het 5 daagse evenement te organiseren in Luxemburg en wel in Vianden.

Het voordeel is dat de afstand om aan te rijden veel korter is en we daar ook meer dan voldoende uitdagende en mooie routes ter beschikking hebben.

Zoals steeds plannen we dit gebeuren rond 21 juni en wel van woensdag 19 juni tot en met zondag 23 juni.
Het verblijf is voorzien in Hotel Petry, Rue de la Gare 15, Vianden. Voor de kenners van Vianden het eerste hotel over de brug.

Iedere dag bieden we 3 á 4 routes aan in verschillende zwaarte categorieën qua klimwerk. Voor elk wat wils dus. We hebben geen idee wie er allemaal geïnteresseerd is om deel te nemen aan dit initiatief dat georganiseerd wordt door Govert van Gorp en Hendrik Dejonckheere.
De bedoeling is dat we voor 1 oktober de in principe geïnteresseerden in kaart hebben. Daarbij behoort het ook tot de mogelijkheden om aan te geven of je reeds vanaf maandag de 17e wilt afreizen. Stuur daarvoor een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als titel 'Vianden 2019'. Het is leuk als je dat vervolgens ook deelt op Facebook.

Op 15 november zullen we vervolgens aan de deelnemers vragen een boekingsbedrag van € 125,- per persoon over te maken naar het nummer van de club. We hopen dat het initiatief aanslaat en we zijn benieuwd naar de reacties.

  Hotel
up