Tweedaagse 2022 - Inschrijving geopend

Omdat het door een ‘opstoot’ van de coronapandemie niet lukte om alles op tijd te regelen zal de tweedaagse dit jaar niet in mei maar in september plaatsvinden, namelijk in het weekend van 24 en 25 september.

Waar?
Het woord ‘opstoot’ verraadt ons reisdoel al een beetje, dat is namelijk in België gelegen. De precieze lokalisatie is nog even geheim maar misschien valt het kwartje al als u denkt aan twee letters en songfestival. We zullen ons houden aan de dag afstanden die de laatste jaren gebruikelijk zijn maar met Reinier Kole en Hans de Brouwer als medeorganisatoren is dat natuurlijk nooit helemaal zeker. We gaan ons best doen om een mooie route uit te zetten maar kunnen vooraf niet garanderen dat het wegdek steeds van onberispelijke Nederlandse kwaliteit zal zijn.

Wat zijn de kosten?
De inschrijving is vanaf nu open. De eigen bijdrage is met € 140,- per persoon iets hoger dan de voorgaande jaren; de horeca lijkt het verlies van de coronaperiode snel in te willen halen!

 

 

Opgeven
Deze tweedaagse wil je niet missen, geef je tijdig op via vervroegde aanmelding via de volgende aanmeldlink. We hebben (voorlopig) 40 plaatsen gereserveerd voor de overnachting dus wie het eerst komt is zeker van deelname. Geef je uiterlijk 21 augustus 2022 op en maak gelijktijdig het inschrijfgeld van € 140,- over op rekening van WTC de Hellen NL65 RABO 0116 8776 77 onder vermelding van "Tweedaagse 2022". Pas dan sta jij op de deelnemerslijst. Verder geldt het credo "Wie het eerst komt, het eerst maalt", dus wacht niet te lang.

Speciale wensen?
Als je speciale wensen hebt zoals een dieet, je wilt aanmelden als begeleider of een andere vraag hebt, neem dan contact op met één van onderstaande leden van de organisatie.

De organisatie
Reinier Kole
Hans de Brouwer
Govert van Gorp
Hans Hermans. 

up