Website: Stand van zaken per 1 juli

Door: Website_Redactie-Commissie
 
Dinsdag, 1 juli 2014
 
De grootste bulk aan werkzaamheden van oud naar nieuw is klaar. Alle verslagen zijn te lezen in de nieuwe lay-out en worden van harte aanbevolen, er zitten juweeltjes tussen.

Wat moet er de komende tijd nog gedaan worden?
  • Foto’s overzetten en fotolinks aanpassen
  • Alle aanmeldingsformulieren wijzigen, de code gaat vervallen
  • Aanmeldingsformulier "Aanmelden activiteit" wijzigen. Voor bepaalde avtiviteiten (bijvoorbeeld: Wielerquiz, Wandeltocht, e.d.) is het niet nodig om de snelheidsgroep op te geven. Het formulier wordt zodanig aangepast dat dit in deze gevallen niet meer een verplichting is.
Zoals hij vorig jaar al aangegeven had is Piet van Tongeren op 1 juli gestopt als webmaster. Hij gaat verder samen met Raymond Jansink het GPS-beheer verzorgen. Voor GPS-zaken wordt de e-mailbox gps@wtcdehellen.nl aangemaakt. Lees ook het artikel "Advertentie: 2 webmasters gevraagd".
  Gebruik e-mailboxen

Een vriendelijk maar dringend verzoek is om uitsluitend de "wtcdehellen.nl"-adressen te gebruiken.
Onder Contact-Bestuur en commissies zijn alle beschikbare adressen zichtbaar.
De commissieleden maken onderling afspraken over de afhandeling van berichten. Zo wordt voorkomen dat een bericht lang blijft liggen, maar zorgt er ook voor dat alle commissieleden van de inhoud kennis kunnen nemen, transparantie alom.

Berichten commissie Lief en Leed

Het bestuur heeft besloten dat alle berichten van deze commissie voortaan alleen te lezen zijn wanneer je bent ingelogd. We staan er niet altijd bij stil welke informatie we prijsgeven als bijvoorbeeld uit een bericht blijkt dat iemand 3 weken niet thuis is wegens een ziekenhuisopname. Privacy is een groot goed.
Dit is al gerealiseerd sinds 10 juli 2014.
up