Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Nieuws 2015

Toer Commissie - WTC de Hellen 2016 Doelstelling

Door: Toer Commissie
Foto's: Internet

 
Maandag, 21 december 2015
 
Toer Commissie - WTC de Hellen 2016

Doelstelling
Wij willen zoveel mogelijk leden in de gelegenheid stellen om in clubverband toertochten te rijden. Daarbij maken wij een keuze uit het grote aanbod van tochten dat wij in de loop van jaren hebben opgebouwd. Van alle toertochten is een GPS-track én Google-Maps informatie beschikbaar. Een logische opbouw qua kilo- en hoogtemeters is daarbij voor ons een must. Bij de inschrijftochten is de organisator van dienst het aanspreekpunt voor aanmelden, informatie en organisatie.

doelstelling

De aanmelding gebeurt door middel van een link in de betreffende aanmeldtekst, die je vervolgens voorziet van de gevraagde persoonlijke informatie om je inschrijving te bevestigen.

 

Hoe wordt het programma samengesteld?
Onze tourritten onder 'kalender' bestaat uit veel en diverse goed Goalgeorganiseerde toertochten die elk jaar terugkomen én diverse nieuwe tochten. Elk jaar evalueren wij voor welke tochten veel animo bestaat en luisteren naar de mening van onze leden, die op eigen gelegenheid een leuke tocht hebben gefietst welke misschien interessant is voor onze kalender.

Het programma is te vinden op onze website en loopt van maart t/m oktober. Leden die het leuk vinden om buiten ons programma om nog andere tochten te rijden, kunnen dit kenbaar maken via het forum op onze site, zodat andere leden op een eenvoudige manier hier op kunnen reageren.

up