Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Nieuws 2015

Mooie opbrengst fietsestaffette t.b.v. Ons Glazen Huis!

Door: Hans Hermans
Foto's: Jules van Iperen

 
Maandag, 21 december 2014
 

Ons glazen huis


Van vrijdagavond 18 december 20.00 uur tot zaterdag 19 december 20.00 uur hebben circa 60 leden en introducees van WTC de Hellen zich in het zweet gewerkt voor het goede doel.
 

Voor iedereen toegankelijk
De deelname aan dit mooie evenement bestond uit een bont gezelschap. Jong, oud, man en vrouw hebben sportief geparticipeerd. Dit jaar was er voor het eerst ruimte voor introducés.

Glazen Huis 2015 - Deelnemers

 

Wederom een uitstekende verzorging
De organisatie van Ons Glazen Huis had het dit jaar wederom prima verzorgd. Een mooi podium bij de bar geflankeerd door 2 grote TV-schermen. De mooie  en hoogwaardige Specialized carbon fietsen die Rings Goirle ter beschikking had gesteld en de uitstekende Wahoo Kickr-trainers zorgden voor een professionele uitstraling.

Glazen Huis 2015 - Plezier

De dj's van Ons Glazen Huis verzorgden wederom de muzikale omlijsting, waarbij de deelnemers hun persoonlijke muziekvoorkeur konden doorgeven. En last but not least zijn de activiteiten gedurende de nacht vrijwel non stop te volgen geweest via de live stream van Ons Glazen Huis.

WTC de Hellen-handdoek
Havep had voor de WTC de Hellen-actie voor Ons Glazen Huis 150 handdoeken ter beschikking gesteld. Een groot deel van deze handdoeken is tijdens de 24-uurs estafette verkocht aan de deelnemers en omstanders. In totaal heeft dit voor een substantiele bijdrage aan het uiteindelijke resultaat bijgedragen.


 

Een mooie opbrengst!
Door ieders geweldige bijdrage heeft WTC de Hellen uiteindelijk een heel mooi bedrag bij elkaar weten te sprokkelen, te weten:

€2552,14


Hiervoor hebben diverse bedrijven uit ons midden een behoorlijke bijdrage geleverd in de vorm van materiaal (Rings Specialized Concept Store, Wahoo en Havep) of geld (Civil Support en Sinis). Hiervoor uiteraard onze grote dank. Daarnaast hebben ook leden individueel hun bijdrage geleverd. Bedragen van groot (soms honderden euro's) tot klein hebben geleid tot dit mooie resultaat.
Uiteindelijk is door de evenementencommissie van WTC De Hellen op zaterdagavond rond 20.00 uur de cheque overhandigd aan de 3 dj's in het snikhete Glazen Huis.

Glazen Huis 2015 - Opbrengst


Dank aan eenieder die heeft deelgenomen
De organisatie wil iedereen hartelijk danken voor hun deelname. Mede door jullie aanwezigheid en bijdrage is het dit jaar weer een succes geworden.

Glazen Huis 2015 - Organisatie

up