Wieler Toer Club De Hellen

Inlogformulier

Recent nieuws

Spinnen 2018/19 (RPM)

 
Overwintering
Spinning-1Het wielerseizoen 2018 is nog niet voorbij en de voorbereidingen voor de overwintering naar het volgende wielerseizoen zijn alweer in volle gang. Ook deze komende winterperiode bestaat de mogelijkheid om weer binnen te trainen.

Wanneer en wat zijn de kosten?
We starten op dinsdag 2 oktober 2018 en gaan door tot en met 26 maart 2019. Ook voor dit winterseizoen zijn we er in geslaagd de kosten “historisch laag” te houden. Je kunt je conditie voor het bedrag van €80,= gedurende maar liefst 6 maanden op peil houden. In totaal omvat de reeks 24 dinsdagavonden (m.u.v. 1e kerstdag en nieuwjaarsdag) en dat betekent dat je per spinning les slechts iets meer dan  €3,= betaald. De les start wederom klokslag 20.15u en duurt ongeveer 45 minuten.
 

Aanmelding
Spinning-3Gezien de enorme belangstelling elk jaar voor de spinningsessie op dinsdagavond is het wel noodzaak je zo spoedig mogelijk aan te melden! Dit doe je via de aanmeldlink op de website en tegelijkertijd met het overmaken van het verschuldigde bedrag (€80,=) naar: NL65 RABO 0116 8776 77 ten name van WTC de Hellen. onder vermelding van "Spinning 2018/19". Pas nadat de betaling binnen is kun je deelnemen.

Met vriendelijk fietsgroeten,

Namens de evenementencommissie, Toon en Hans

JdR logoZie ook de site van Jan de Rooy 

up